Děti v zástěře připravují: Vuřty po čarodějnicku

Datum publikace: 27.04.2012

Kategorie: Děti v zástěře

Šéfkuchař Míšánek se nechal inspirovat pálením čarodějnic a přináší Vám recept na vuřty po čarodějnicku.

Vuřty po čarodějnicku
Vuřty po čarodějnicku představují alternativu tradičního opékání na ohni, a proto se si je můžete připravit, i když nevyjde počasí. Dají se připravit na buď grilu, anebo v troubě.

Suroviny:

4 špekáčky

4 plátky eidamu

2 menší cibule

2 lžíce kečupu

alobal

Příprava:

1. Vuřty oddělíme od sebe, zbavíme nití a kovu.  Oloupeme cibule.

2. Pak každý vuřt podélně nařízneme (to udělá pro jistotu maminka, stejně jako půelní cibule), vnitřek vymažeme kečupem a vložíme dovnitř plátek sýra přehnutého na půl a půlku menší oloupené cibule.

3. Vuřty zabalíme do alobalu a připravíme buď na grilu nebo v troubě. 

4. Nejlepší příloha je čerstvý chléb nebo česneková topinka. 

Dobrou chuť! 

Přečtěte si také

Tagy: děti v zástěře

Komentáře